Binnengekomen klacht over Jan Martens van het bedrijf Kubus

Is het bedrijf “Ictus” van mevrouw Herma Jonker een betrouwbare zakenpartner?
25 april 2021

Binnengekomen klacht over Jan Martens van het bedrijf Kubus

Jan Martens (jan.martens@kubus.nl) is een eenvoudige boekhouder bij het bedrijfje “Kubus” te Culemborg (https://www.kubus.nl/). Daarnaast blijkt hij in de avonduren ook part-time “tentenverhuurder” te zijn bij het bedrijfje “Albatross Reisen” (www.albatross-reisen.de/nl/).

De klacht over Jan Martens gaat over de manier waarop hij heeft gemeend om zich te moeten mengen in een juridische kwestie tussen een van zijn boekhoudklanten en een van de toeleveranciers van de betreffende client. Martens werpt zich daarbij op als een soort “quasi-advocaat” en hij doet dat op een uiterst onprofessionele, beschadigende, irritante, beledigende en contraproductieve manier. Met alle gevolgen van dien. Het is feitelijk onrechtmatig, onbehoorlijk, onzorgvuldig en zelfs strafbaar. Temeer omdat Martens niet eens een belang heeft in de betreffende zaak en dus geen partij is. En bovendien zonder de precieze achtergronden te kennen en zonder de werkelijke feiten te kennen.

Alle bewijzen zijn keurig gedocumenteerd en veiliggesteld. Bovendien zijn ons klachten van anderen bekend geworden over Martens. Op basis daarvan zal komende week politie-aangifte worden gedaan tegen Martens. Ook zal een klacht over Martens worden ingediend bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Meer informatie (alle verzamelde bewijzen in het volledige dossier) is bij ons te verkrijgen.